CO. ΟΡΓΆΝΩΝ ZONSKY, ΕΠΕ

 

Επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού δοκιμής

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταUV εξοπλισμός δοκιμής

Το PID έλεγξε το UV εξοπλισμό δοκιμής/την προγραμματίσημη UV εξεταστική υψηλή ακρίβεια εργαστηρίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας UV εξοπλισμός δοκιμής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας UV εξοπλισμός δοκιμής για τις πωλήσεις
Αγόρασα τις συσκευές δοκιμής πυκνότητας καπνού τους, χρησιμοποιεί καλά. Κάθε λίγοι μήνες, το ακολουθούν επάνω για τη χρησιμοποιώντας εμπειρία μας. Άριστη εργασία!

—— Ο κ. Jawad Mohammad

Απολαμβάνω με τους ως κατασκευαστής, οι επαγγελματικές δεξιότητες και η υπηρεσία τους με εντυπωσίασαν πολύ.

—— Ο κ. Naseer Akbari

Έχουν ένα θαυμάσιο εργοστάσιο, με τους πεπειραμένους εργαζομένους. Συνήθως σημαντικά, είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν μια μεγάλη βοήθεια.

—— Ο κ. Hans Bender

Είμαι Online Chat Now

Το PID έλεγξε το UV εξοπλισμό δοκιμής/την προγραμματίσημη UV εξεταστική υψηλή ακρίβεια εργαστηρίων

Κίνα Το PID έλεγξε το UV εξοπλισμό δοκιμής/την προγραμματίσημη UV εξεταστική υψηλή ακρίβεια εργαστηρίων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Το PID έλεγξε το UV εξοπλισμό δοκιμής/την προγραμματίσημη UV εξεταστική υψηλή ακρίβεια εργαστηρίων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: DONGGUAN, CHINA
Μάρκα: ZONSKY
Πιστοποίηση: ISO9001:2008, CE, SGS, IAF
Αριθμό μοντέλου: ZY6170B8

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κιβώτιο κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 5 σύνολο/μήνας
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εσωτερικό μέγεθος: 1140 380 ΚΚ X400 Χ μέγεθος περιλήψεων: 1300 1460 ΚΚ X.500 Χ
Μέγεθος δειγμάτων: 75 X 150 ΚΚ Ψήφισμα θερμοκρασίας: 0.1 ℃
Σειρά μήκους κύματος: 315 ~ 400 NM Μέγεθος θηκών δειγμάτων: 404 X 105 ΚΚ

Το PID έλεγξε τη UV αίθουσα δοκιμής γήρανσης/τον προγραμματίσημο UV εξοπλισμό δοκιμής περιβάλλοντος

 

 

1. Εφαρμογή

 

Υπεριώδης γερνώ υπεριώδης λαμπτήρας χρήσεων αιθουσών δοκιμής ως πηγή φωτός. Με τη μίμηση της υπεριώδους ακτινοβολίας και της συμπύκνωσης στο φυσικό φως του ήλιου, η επιταχυνόμενη δοκιμή αντοχής στις καιρικές συνθήκες των υλικών πραγματοποιείται για να επιτύχει τα αποτελέσματα αντοχή στις καιρικές συνθήκες των υλικών. Μπορεί να μιμηθεί τις περιβαλλοντικές συνθήκες όπως η υπεριώδης ακτίνα, η βροχή, η υψηλής θερμοκρασίας, υψηλή υγρασία, η συμπύκνωση και σκοτάδι στο φυσικό κλίμα. Με την αναπαραγωγή αυτών των όρων, μπορεί να συγχωνεύσει σε έναν κύκλο και να το αφήσει να εκτελέσει αυτόματα τον αριθμό κύκλων.

 

 

2. Πρότυπα

 

Προσαρμόζεται με σε ASTM Γ 153, ASTM Γ 154, ASTM Δ 4329, ASTM Δ 4799, ASTM Δ 4587, SAE J2020, ISO 4892, όλα τα τρέχοντα UV πρότυπα δοκιμής γήρανσης.

 

GB/T14522-93 εθνικά πρότυπα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας--Επιταχυνόμενη μέθοδος δοκιμής για τα πλαστικά, τα επιστρώματα και τα λαστιχένια υλικά για το προϊόν-τεχνητό κλίμα βιομηχανίας μηχανημάτων

 

GB/T16585-1996 εθνικά πρότυπα της Λαϊκής Δημοκρατίας της μεθόδου Κίνα-δοκιμής για τεχνητή γερνώ κλίματος του βουλκανισμένου λάστιχου (φθορισμού υπεριώδης λαμπτήρας)

 

GB/T16422.3-1997 τυποποιημένες σχέδιο και κατασκευή της πλαστικής μεθόδου δοκιμής έκθεσης εργαστηριακής πηγής φωτός.

 

 

3. Δύο τρόποι της έκθεσης

 

Το κιβώτιο δοκιμής υπεριώδους γήρανσης είναι μια σημαντική παράμετρος έκθεσης. Γενικά, υψηλής θερμοκρασίας θα επιταχύνει τη διαδικασία υποβάθμισης του πολυμερούς σώματος. Η επιτρεπόμενη θερμοκρασία δοκιμής πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με το υλικό δοκιμής και το δείκτη αξιολόγησης απόδοσης γήρανσης. Ο φθορισμού υπεριώδης λαμπτήρας εκπέμπει λιγότερο υπέρυθρο από το ξένο λαμπτήρα και το λαμπτήρα τόξων άνθρακα. Η επίδραση θέρμανσης της επιφάνειας δειγμάτων είναι βασικά προκαλούμενη από τη μεταφορά ζεστού αέρα. Επομένως, η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του θερμομέτρου πινάκων, του μαύρου τυποποιημένου θερμομέτρου, της επιφάνειας δειγμάτων και του αέρα στο δωμάτιο έκθεσης είναι πολύ μικρή.

 

Συστήνεται τους ακόλουθους δύο τρόπους έκθεσης: οι τρόποι 1 και 2 έκθεσης αντιστοιχούν στον εξοπλισμό που περιγράφεται σε (1) και (2) αντίστοιχα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να υιοθετήσουν άλλες μεθόδους, αλλά οι όροι έκθεσης πρέπει να διευκρινιστούν στους όρους δοκιμής.

 

Τρόπος έκθεσης (1)

 

Μετά από μια περίοδο ελαφριάς έκθεσης, το δείγμα υποβάλλεται σε μια κυκλική δοκιμή χωρίς ακτινοβολία (όταν αλλάζει η θερμοκρασία και η συμπύκνωση εμφανίζεται στο δείγμα). Η δοκιμαστική περίοδος είναι ρυθμισμένη σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα. Εάν δεν υπάρχει κανένας ορισμένος όρος κύκλων, ο ακόλουθος κύκλος συστήνεται:

 

Η έκθεση ακτινοβολίας διάρκεσε για 4 ώρες ή 8 ώρες στη μαύρη τυποποιημένη θερμοκρασία 60±3℃ και έπειτα καμία έκθεση συμπύκνωσης ακτινοβολίας δεν διάρκεσε για 4 ώρες στη μαύρη τυποποιημένη θερμοκρασία 50±3℃.

 

Σημείωση: Η υποβάθμιση γήρανσης μερικών πολυμερών σωμάτων (π.χ. PVC) είναι πολύ ευαίσθητη στη θερμοκρασία. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνεται ότι η θερμοκρασία έκθεσης (π.χ. 50 κάτω από 60 Γ) πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να μιμηθεί το πιό κρύο κλίμα.

 

Κατά της διαδικασίας της έκθεσης ακτινοβολίας που ακολουθείται επιλογή από την έκθεση συμπύκνωσης, επιτρεπόμενη την ακτινοβολία ή η περίοδος έκθεσης συμπύκνωσης μπορεί να είναι τόσο μικρή όπως 2 ώρες για να εξασφαλίσει ότι οι όροι κάθε περιόδου έκθεσης είναι ισορροπημένοι.

 

Τρόπος έκθεσης (2)

 

Τα δείγματα ακτινοβολήθηκαν συνεχώς και εξετάστηκαν περιοδικά. Τα σχετικά πρότυπα της δοκιμαστικής περιόδου. Εάν δεν υπάρχει καμία παροχή, συστήστε τους ακόλουθους όρους δοκιμής:

 

Ο χρόνος έκθεσης ήταν 5 ώρες υπό τον όρο της μαύρης τυποποιημένης θερμοκρασίας 50±3℃, σχετική υγρασία του αέρα (10±5) %. Κατόπιν ο χρόνος έκθεσης ήταν 1 ώρα υπό τον όρο της μαύρης τυποποιημένης θερμοκρασίας 20±3℃.

 

Σημείωση: (1) στον εξοπλισμό, η εκτεθειμένη επιφάνεια του δείγματος είναι υγρή και υγραμένη μέσω μιας συμπυκνώνοντας μηχανής υγρού αερίου. Η υγρασία παράγεται με τη θέρμανση του νερού στο εμπορευματοκιβώτιο που τοποθετείται κάτω από τη θήκη δειγμάτων.

 

(2) όταν ο εξοπλισμός δεν προσαρμόζεται στον τρόπο 1 έκθεσης, η μέθοδος τη σχετική υγρασία στο εκτεθειμένο δωμάτιο μπορεί να υιοθετηθεί, ή το δείγμα μπορεί να ψεκαστεί με το καθαρό νερό ή τη λύση νερού μιμένος την όξινη βροχή. Το νερό αναφέρεται σε GB/T 9344-88.

 

Το PID έλεγξε το UV εξοπλισμό δοκιμής/την προγραμματίσημη UV εξεταστική υψηλή ακρίβεια εργαστηρίων

Στοιχεία επικοινωνίας
ZONSKY INSTRUMENT CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Andy Yao

Τηλ.:: +8618825820362

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)